perjantai 19. helmikuuta 2010

Lankoja, lankoja, lankoja... lisää lankoja!

Vähän lähti taas mopo käsistä... Meille on viime aikoina kotiutunut muutama uusi lanka taasen. Mun ekat Noroni saapuivat ja pääsivät samantien puikoille. Niistä olisi tulossa uusimman Modan kaitalehame.



Kaupasta tarttui mukaan myös Puron vaaleanpunainen batik -lanka, joka on muotoutumassa huiviksi. Malli uusimmasta Novitasta.



Tämä lanka oli niin kovin kaunista, että en voinut vastustaa kiusausta! Ajattelin tehdä tästä ihanuudesta baktus-huivin. Lanka on Lorna's Laces Shepherd Sport lankaa, sävyä Maple Grove. Ehkä asettelen pienet söpöiset vyyhdit johonkin esille ennen kuin se pääsee puikoille.



Näiden hankintojen lisäksi meille on kotiutunut viime aikoina kaksi uutta sävyä viron villaa sekä tuoreimpana kaksi kerää Puroa sävyä revontulet, kun se sattui olemaan kaupassa niin halpaa, että sitä oli ihan pakko ostaa. Ehkä kokeilen sen huopumisominaisuuksia. Perheen navigaattori tarvisi pehmeän kodin.

Vaikkakin näitä lankoja on muuttanut meille näinkin paljon, niin vieläkin ostoslistalla olisi muutama juttu: Novitan Flip Flopia, Huopasta ja Luxus Wavea. Mistähän saisi vuorokauteen lisää tunteja?

6 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogimaailmaan!
    Ihania neuleita sinulla on kesken ihanista langoista. =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hepsi! Kyllähän tämä blogimaailma helposti imaisee mukaansa. Kunpa vaan vuorokaudessa olisi enemmän tunteja. :-D

    VastaaPoista
  3. Ihania lankoja! Maanläheiset sävyt, just miun maun mukkaa... :D

    VastaaPoista
  4. Lisää tunteja vuorokauteen kaivataan täälläkin :D
    Ihania lankoja! Ja tervetuloa blogsfääriin ;)

    VastaaPoista
  5. Miekin tulin visiitille :-)
    Voisitten tehdä jonkun kivan kevätretken sinne miun työpaikalle Ogeliin... Olis sit siulla taas vähän lisää lankaa :-D)

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos tervetulotoivotuksista.

    Tuo retki Ogeliin on ollut puheissa, mutta ei ole päässyt vielä toteutuksen asteelle. Josko se nyt keväällä toteutuisi! Mulla kun ei ennestään ole ollenkaan tarpeeksi näitä lankoja...

    VastaaPoista