sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Vaaleanpunaisia tunnelmia

Blogini on elänyt hiljaiseloa jo ihan liian pitkään. Neuloosi on silti voimissaan ja muutama työ odottaa sitä viimeistä silausta. Miten se onkin niin vaikeaa se pingottaminen ja kappaleiden yhdistäminen.

Ystävälle syntyi tyttö ja täällä on sen myötä eletty vaaleanpunaisissa tunnelmissa. Junasukat oli ihan pakko puikottaa Woolista. Kolmosen bambusukkapuikkoja käytin ja sarjatuotannoksi meinasi mennä kun kolme on nyt valmiina. Toivottavasti jäljelläoleva lanka riittä vielä siihen neloseen. "Ylijäämäpari" lähteköön Vaaka ry:n avustuskohteeseen.

Pieni vastasyntynyt prinsessa sai myös Virkkukoukkusen bodyn.Tässä myös kuva Puro-batik -huivista, joka matkasi syntymäpäiväyllätykseksi jo helmikuussa. Kuva ei ole kovin laadukas kun tuli kuvaamisen kanssa vähän kiire kun huivi piti saada pikapikaa postiin...Seuraava postaus tullee pian. Oikeasti pakko lyhentää tuota keskeneräiset työt listaa, jotta pääsee aloittamaan taas uusiakin. Eilen hyppäsi puikoille jotain suklaanruskeaa...

Ihanaa kun kesä alkaa taas olemaan täällä. Nautin niin kovasti lämpimästä. Odotan tulevia terassineulontahetkiä, jotka on jo aloitettu ja joita tälle kesälle kertyy toivottavasti monia, monia.

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanan söpöt junasukat!:P

  VastaaPoista
 2. Rimpsessa kiittää, uinuu parhaillaan ihanassa bodyssaan ja junasukatkin olivat tänään jalassa. Mahtoiko rimpsessan iltakonsertti kuulua teille asti...

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun vielä mahtuu se body. Hirvitti ostamisen jälkeen vähän kun se oli niin hurjan pienen näköinen. :-)

  Eipä kuulunut konserttia eilen - sisällä tosin menikin ilta.

  VastaaPoista