tiistai 2. helmikuuta 2010

Vauvan neuletakki

Takki valmistui viime viikolla ja tänään pääsi uuteen kotiinsa, joten nyt se pääsee tänne blogiinkin. Koko on 68 cm, lankana käytin Nalle four seasons kesää. 150 g kerästä jäi vielä vähän jäljellekin. Puikkoina bambupyöröt numerot 3 ja 3,5. Malli on Novitan talvi 09 -lehdestä.

Napitus ei ihan "nappiin" mennyt. Silmämääräisesti sijoitin nuo napit ja eivät ihan tasavälein nyt ole. Toivottavasti tuo asia ei takkia käytettäessä niin erotu.Olen pohtinut viime päivinä uutta pingotussysteemiä neuleille, kun viimeisimmät olen pingottanut tuohon olohuoneen matolle pyyhkeen päälle. Siitähän on sitten tullut perheeltä palautetta... ;-) Nyt kaivoin kokeeksi vanhan pinnasängyn patjan varastosta ja ajattelin siihen pyyhkeen kera kokeilla seuraavaan pingottamista. Patjan meinasin sijoittaa sitten kylppärin lattialle. Puroliivi odottaisi pingottajaa - saa nähdä milloin pingottaja jaksaa. On olleet niin lumityön- ja kävelyntäyteisiä taas nämä viime päivät että ei edes riitä oikein enää käsitöille virtaa iltaisin. Autopahalainenkin on ollut korjaamolla jo toista viikkoa ja se tietää sitä, että meidän perhe kävelee ja kävelee ja kävelee. Kunto kasvaa. :-D

Puikoilla ovat nyt nämä Väinö-säärystimet tummanruskeasta seiskaveikasta, mutta mua odottelee postissa lankapaketti... Pahasti pelkään että säärystimet tulevat joksikin aikaa syrjäytetyiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti