keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Syksyn kaulahuiveja

Syksyn aikana valmistui kaksi huivia. Ensimmäinen oli baktus nro 4, joka meni työkaverille. Lankana tässä oli Happy Wool (60 % villaa, 40 % akryyliä), jonka ostin suosikkilankaliikeestäni Jolleri Käsitööchamberista Tallinnasta. (Hui, siellä on verkkokauppa avattu!)Puikkoina käytin 4 mm:n pyöröpuikkoa ja lankaa meni 150 g. Kuvaus on haasteellista, kun ei valoisan aikana ehdi pihalle ja pitää käyttää muita vaihtoehtoja.


Toinen huivitekeleeni tältä syksyltä oli miehen kaulaliina, joka valmistui Sivarisukkakeräykseen. Käytin mallia, jonka löysin Kristiinan blogista. Lankana Turkin tuliainen Alize cashmira jacquard (100 % villaa) ja puikot nro 5. Lankaa meni suurinpiirtein 150 g ja huivin pituudeksi tuli 170 cm.
2 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi.. Mieltä lämmittää kun ohjeestan on ollut iloa ja hyötyä.
  Pikkusen sain etsiä blogistani, että missäs tämä huivi nyt onkaan, ja kuvion ohjetta en vielä uudesta blogistani löytänytkään mutta vanhassa se taitaa olla paikallaan.
  Hyvää uutta vuotta toivottaa KristiinaS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Sieltä vanhasta blogista sen alunperin löysinkin. Aattelin, että päivitykset on ehkä samanlaiset, niin sen vuoksi linkkasin uuteen. Kiitos samoin hyvää alkavaa vuotta Sinullekin KristiinaS.

   Poista