keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Puro pääsi puikoilta

Minun kompastuskiveni neulomisessa on neuleiden viimeistely, yhdistäminen ja pingotus. Viime viikon lopulla pinnistin pari viikkoa odottaneet toppikappaleet valmiiksi vaatteeksi. Malli on Novitan syksy 09 -lehdestä ja lankana Puron ruska. Puikkoina Knit Picksin pyöröt nro 6. Topin koko on M ja lankaa kului vajaa 4 kerää. Ohjeessa oli 5 kerän menekki, mutta minulle käy aika usein näin, että lankaa jää jäljelle. Osasyynä on varmaan sekin, että mallitilkun tekeminen usein "unohtuu"....


Lankaan sattui yksi möykky aika näkyvälle paikalle etukappaleelle. Suurimman osan sain siitä jätettyä nurjalle puolelle, mutta vähän jäi näkyviin tuo möykkeröinen. Muuten ei mulla ole Purosta pahaa sanaa sanottavana. Se on ihana lanka neuloa.

Nyt olen keskittynyt vauvan neulejakkuun Nalle Four Seasons -langasta, joka pitäisi saada jo valmiiksi ja matkaan, ennen kuin käyttäjä kasvaa liikaa... Lähellä valmistumista on myös toinen Puro-tekele. Postiin odottelen ensimmäisiä Noro-lankojani ja sormia jo kutkuttaa päästä neulomaan niistä hametta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti