sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Lämmikettä lenkille

Johan on aikaa vierähtänyt viime bloggauksesta. Käsityörintamallakin on ollut vähän aiempaa verkkaisempaa, kun kuntoiluinnostus on vienyt aikaa käsitöiltä. Sohvalla istumisen lisäksi minut on tavannut aiempaa useammin juoksulenkiltä tai zumba- ja bailatinotunnilta. Tanssiminen on niin mukavaa.

Täytyy koittaa paikata tätä bloggaustaukoa tässä pahasti jälkijunassa. Juhannuksena onkin sopiva aika blogata näitä talvisia juttuja. :-D Juoksuharrastus vei vuosi sitten keväällä minut mukanaan ja mennyt talvi oli ensimmäinen, jolloin piti päästä juoksemaan pakkaskeleilläkin. Nastalenkkarit vaan alle, mutta jotain muutakin tarvittiin. Nilkkojen lämmikkeeksi syntyi säärystimet ja vyötärönlämmitin pelasti selän palelemasta. Langat löytyi kaappeja kaivelemalla. Säärystimet ovat Nalle Coloria, 1 oikein 1 nurin neuletta. Silmukoita 56, puikkoina 3,5 sukkapuikot.

Vyötärönlämmitintä varten löytyi Novitan Puroa lankalaatikon kätköistä. Tämä taitaa olla Ruska-sävyä. Neuloin sen, mikä lankaa riitti, vähän ehkä korkeutta olisi saanut enemmän. Ehkäpä ensi talveksi tuunaan tuota vielä vähän korkeammaksi toisella sävyllä. Pyöröpuikot olivat numeroa neljä, neule on kolme oikein kolme nurin joustinneuletta ja silmukoita on 144. Korkeutta lämmittimellä on 18 cm, ehkä viitisen senttiä olisi saanut olla enemmän. Molemmat lämmittimet on kuvattu vasta nyt kesäkeleillä ja käytön jäljiltä ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti