keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Asusteita syksyn ajalta

Yhtä sun toista pientä syntyi syksyn aikana. Osasta jäi kuvat napsimatta kiireen keskellä, kun lähtivät samantien määränpäähänsä tai käärittiin lahjapakettiin. Kynsikkäitä lähti talosta kolmet, nämä mustat ja valkoiset tulivat kuvatuiksi. Ruskeat livahtivat käsistäni ennen kuvaa.

Mustissa ja valkoisissa lankana on Indiecita 100 % alpakka-fleece-lanka. Puikkoina 3,5 sukkapuikot. Samalla mallilla tein kuin tämän päivityksen vihreät. Mustissa on 4 silmukkaa enemmän ympärysmittaa kuin valkoisissa. Jonkun verran joustamattomampaa lankaa tämä on kuin vironvilla, mutta lämmittää ja on pehmoista. Kuvat ovat onnettomia, kun ei ollut luonnonvaloa käytössä. Mutta ehkä niistä jotain näkee.

Vaaka ry:n vuoden 2011 keräystuote on ollut lapanen. Nämä 7-veljestä-lapaset lähtevät keräykseen. Lanka on muuten salaisen ystäväni paketissa tullutta SNY-syksy 2010 kierrokselta. Jostain syystä en ole lapasia neulonut kuin ehkä joskus koulussa, eli nämä ovat sen jälkeen ihkaensimmäiset. :-)Sivarisukka-keräys järjestettiin tänäkin vuonna. Meiltä sinne lähti tämä pipo. Novitan mallilla on pipo neulottu, malli on lehdestä kevät 2009. Silmukkamäärää lisäsin alkuperäiseen ohjeeseen yhden mallikerran verran ja ehkä olisi voinut enemmänkin lisätä vielä. Toivottavasti löytyy sopiva pää jostakin tämän sisään. Käyttämäni lanka Alize cashmira (100 % villaa) oli hieman ohuempaa kuin ohjeen Novita Samos. Pipo on neulottu 40 cm:n pyöröpuikoilla numerot 4 ja 5.Pojat saivat kaulurit Novitan syksy 2011 lehdestä, Noki-langasta. Neulottu 10 pyöröpuikoilla. Sukkela malli.
Junasukkiakin kahdet pyrähti puikoilta. Kummallekin ihanaiselle kummitytölle. Toiset jopa pääsivät kuvaan. Ne jälkimmäiset menivät joulupakettiin niin viime tipassa, että jäivät sitten kuvaamatta. Ihan samaa mallia kuin nämä aiemmin tehdyt. Kuvassa olevat on neulottu Dropsin Fabelista 2,5 sukkapuikoilla.Vielä olisi ainakin yksi päivitys luvassa tämän vuoden töistä. Taidanpa lähteä tästä liottelemaan revontulihuiviani nro 4, jotta olisi mahdollisuudet sen bloggaamiseen vielä tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti