tiistai 7. syyskuuta 2010

Syyskuun paketti

Elämäni ensimmäinen paketti Salaiselta NeuleYstävältäni saapui tänään. Ja voi miten ihania vihreitä juttuja se sisälsi: Rowanin silky tweed -lankaa 100 g (ihanaa meleerattua vihreää, aivan täysin "minun sävyäni"), kauniita vihreitä silmukkamerkkejä, joita ei tosiaan koskaan ole liikaa - ovat vielä SNY:ni itse tekemiä, Royal-suklaata kaksi pötköä ja kaunis väriteemaan mukainen kortti.

Kiitos SNY!

Langasta tulee varmasti jotain ihanaa ihan itselleni. Niin oman näköinen tuo lanka on. Lanka on minulle uusi tuttavuus eli aivan nappiin meni. Suklaat laitettu lapsilta visusti piiloon. Aion säästää ne jonkin oman neulontahetkeni nautinnoksi.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla että tykkäsit! Innolla jo sunnittelen seuraavaa pakettia :)
  T: SNY

  VastaaPoista
 2. Miten syksysi on lähtenyt käyntiin? Toivottavasti voit hyvin :) Seuraava paketti on lähdössä matkaan :)

  Syysterveisin

  SNY

  VastaaPoista
 3. Syksy on ollut kiireinen menoineen kaikkineen. Puikot on kilkanneet kuitenkin tasaiseen tahtiin ja päivitettävää olisi, kunhan ehtisi vähän paneutua.

  Jännityksellä jään odottamaan! :-)

  VastaaPoista
 4. Pakettikortti saapui. :-) Nyt vaan on niin, että voi olla etten huomennakaan pääse sitä hakemaan. Keleistä se riippuu, kun säätiedotuksissa uhkaillaan kylmällä ja lumella ja autossa kesärenkaat! Mulla on posti ihan "väärässä" suunnassa työpaikkaan nähden ja aukioloajat ovat lyhyehköt. Aina eivät pakettiasiat hoidu siis oikein sukkelaan.

  Kaikkeni yritän kuitenkin että huomenna postiin pääsisin...

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti pääset noutamaan paketin! On se kyllä harmillista jos aukioloajat ovat lyhyet ja muutenkin vaikea postiin päästä - koettelee kärsivällisyyttä kun jotain odottaa saapuvaksi :)

  T. SNY

  VastaaPoista