keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Alanyan auringon alla

Kaksi viikkoa takana Turkin lämmössä - vaikka ei näitä Suomenkaan kelejä voi nyt kyllä moittia... 3 KYHäilytyötä oli reissussa mukana: Puro-batik-huivi, revontulihuivi ja ticotico-sukat. Revontuli oli ihan ylimääräistä kannettavaa - siihen en ehtinyt paneutumaan yhtään. Muutenkin käsityön teko oli aika pätkittäistä - altailla lapset pitivät liikkeessä ja iltaisin ei jaksanut valvoa käsitöiden parissa niin myöhään kuin kotona. Lomailu on aika rankkaa. :-D



Näitä pyörylöitä värkkäilin batik-huiviin - tämä oli juuri sopiva lomakäsityö väreineen kaikkineen...



Efes tuo helpotusta helteeseen. :-)



Altaallakin jaksaa neuloa kun tauottaa työn sopivin väliajoin pulahduksella raikkaaseen veteen. Löytyihän sieltä Alanyasta myös lankakauppa. Iso kassillinen lankoja lähti matkaan mukaan noin 80 euron sijoituksella. Vähän oli hätäpäissään haalimista, kun väsynyt perhe odotti nopeaa suoritusta. Langat on vielä kuvaamatta - kuva voisi ehtiä seuraavaan postaukseen.

Kesäyönhullutus-tilanteesta sen verran, että ihan 100 % valmiina ei ole vieläkään yhtään KYHäilytyötä. Onhan tässä vielä 2½ viikkoa aikaa... Jotenkin toteutettavissa voisi olla puolet töistä valmiina kuun lopussa. Ehkä. Pitäähän sitä olla tavoitteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti