keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Marraskuun paketti

Aaaah, punaista keskelle syksyn pimeyttä... Oli täydellinen päivä paketin saapua: pimeä, pilvinen ja tihkusateinen. Mieli oli sen mukainen, mutta kun avasin postilaatikon ja näin paketin, niin päivän kurssi muutti samantien suuntaa. :-) Paketistahan löytyi ihania punaisia juttuja: 2 vyyhtiä Teeteen Kamenaa, ihanan tuoksuista suklaakahvia, tiskirätti, joka on aina tarpeen, kiva kortti, punaiset nallet puikkojen päihin ja sitten kaksi pientä esinettä, joiden käyttötarkoitusta en heti keksinyt. Pienempi putkilomainen on varmaankin neuloille tarkoitettu, mutta tuota toista en nyt keksi ollenkaan. Vinkkejä siis pyydän, salainen neuleystäväni!



Teeteen Kamena on uusi tuttavuus ja mukavalta langalta vaikuttaa. Kiitos. Värikin on ihana punainen. Ehkäpä tästä huivi tulisi - jätetään hetkeksi mietintämyssyyn. Kaikki teeteen langat ovat minulle uusia tuttavuuksia - olen niitä miettinyt hankkivani kyllä. Osui ihan kohdilleen siis.

Puikonpää-nallet ovat suloisia eikä minulla tällaisiakaan ollut ennestään. Puikot kulkevat useasti mukana, joten tarpeeseen tulevat nämäkin. Neulat ovat usein hukassa kun niitä tarvittaisiin, joten tuo neularasia on myös todella tarpeellinen minulle.

Laitan vielä tähän lähikuvan näistä pienistä esineistä vielä:



Iso kiitos taas Sinulle salainen ystäväni. Paketti oli kovasti mieleinen.

4 kommenttia:

  1. Mieltä lämmittävää kuulla että paketti ilahdutti sinua! Toinen pienistä esineistä on siis neulakotelo kuten aivan oikein arvasit, ja toinen on saksikotelo/saksien suojus joka sopii esim. kirjontasaksille tai pienille ksityösaksille.

    Terv. SNY

    VastaaPoista
  2. Suloisia muistamisia!

    VastaaPoista
  3. Oletko saanut joulukuun paketin? Paketti on lähtenyt matkaan jo 20. päivä, toivottavasti ei ole eksynyt matkalla!

    T: Huolestunut SNYsi

    VastaaPoista