perjantai 15. lokakuuta 2010

Lokakuun paketti

Sainpa salaisen ystäväni paketin postista haettua ennen viikonloppua. Pakettikortti tuli jo eilen ja kyllä aika lailla poltteli postiin ehtiä. Paketista paljastui lilaa ja pinkkiä ihanaista lankaa vähän joka lähtöön, liloja lakupötköjä, liloja teepusseja sekä kaunis kortti.



Lankoina paketissa olivat 7 veljestä Polkka, Novitan Bambu, Drops Paris ja ihan uusi tuttavuus urugualainen Malabrigo-lanka, joka on merinovillaa ja ihanaisen pehmeää. Kortissa oli viestinä, että langoista voi tehdä monia pikkujuttua: tiskirättejä, sukkia, lapasia jne. Ja kyllä noista varmasti syntyykin vaikka mitä kivaa. Kiitos oikein paljon SNY! Ihana paketti.

Tämä viikko on mennyt sukkatunnelmissa. Sain vihdoin lankaa kesken loppuneen Woolin jatkoksi ja olen viimeistellyt junasukkia kummitytölle. Toisena projektina on olleet Sivarisukat 7 veljeksestä. Mukaan on kaupoista tällä viikolla tarttunut pari kerää Nallen marjaretkeä lakka-sävyssä sekä Neulo tähtiä kirja Suomalaisen kirjakaupan alesta. Ei pöljempi viikko siis ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Kiva että pidit paketista!

    Terkuin SNY

    VastaaPoista
  2. Kiva pakeeti, mainio kokonaisuus!t. Jonkun toisen SNY

    VastaaPoista