sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Tiskirätti- ja huivitehtaalta, päivää!

Vuodenvaihteen molemmin puolin on valmistunut erinäisiä KYHäilytöitä. Tiskirättejä on päässyt puikoilta neljä kappaletta ja baktuksia kolme.



Omatekoiset tiskirätit on käytössä erinomaisiksi todetut ja kivahan näitä on ollut värkätäkin. Kukanmallisissa räteissä vihreässä lankana Mayflower-puuvillalanka, pinkissä Novita Tennessee. Ruskea rätti on sileätä neuletta ja sekin Mayflower-langasta. Beige sydänkuvioinen rätti on Novitan Bambua ja ohje rättiin löytyy Novitasta numerosta kesä 2010. Kaikki rätit on neulottu 3,5 puikoilla.





Baktuksiakin syntyi talven kylmyyttä karkottamaan. Kirjava baktus on omaan käyttöön ja lankana siinä Lorna's Shepherd Sport Maple Grove. Lankaa kului kaksi vyyhtiä eli noin 140 g. Puikkoina numero 3:n puikot. Aivan ihanaa tämä lanka. Pehmoista kuin unelma ja sujuvaa neulottavaa. Väri on myös kovasti mieleinen minulle.

Sininen ja vihreä baktus ovat Novita luxus cloud -lankaa ja ne lämmittävät perheen poikien kauloja lopputalven. Lankaa meni kumpaankin noin 100 g ja puikot olivat nro 4.

Baktus on kiva malli, mutta vähän kävi jo tylsäksi neulominen... ;-) Nyt onkin ihanaa kun puikoilla on taas revontuli. Se on tämän neulojan mieleinen malli ja riittävän helppo vaikka näin snookerkisojen aikaiseksi käsityöksi.

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Joulukuun paketti

Minulla meni loppuvuosi rankan flunssan kourissa ja sitten oli kameran laturikin kadoksissa... Niinpä päivitys joulukuun SNY-paketista tulee vasta nyt. Sain ihan joulun alla taas ihanan paketin: 2 kerää Dropsin Fabelia ja 100 g:n vyyhdin kauniin vihreää Grinasco Merinosilk lankaa. Molemmat minulle ennenneulomattomia lankoja. Herkkujakaan salainen neuleystäväni ei ollut unohtanut, kun mukana oli pussi hedelmäaakkosia.



Sain myös paljastuskirjeen, jossa selvisi, että salainen neuleystäväni on tämän kauden ollut nro 88 Lady Galatea. Suuret kiitokset sinulle salainen ystäväni ihanista paketeista syksyn mittaan! Kävin joskus läpi osan rinkiläisten blogeista ja muistan blogisi. Kauniita neuleita olet tehnyt. Kaikki paketit on olleet mieluisia ja olen saanut monia ihania lankoja.

Itse lähetin paketteja Jossu75:lle. Tämä syksy on mennyt minulta kesäyönhullutus-neuleita viimeistellessä, eikä yksikään tämän SNY-kierroksen lankayllätyksistä ole vielä päässyt puikoille. Ne tulevat kyllä kaikki pääsemään. Voi, mistä saisi lisää aikaa....